Fotbehandlingar


Exklusiv pedikyr ca 60 min, dam 690kr

Dina fötter får ett avkopplande varmt bad i väldoftande saltvatten. Sedan avlägsnar vi förhårdnader med skalpell, samt rensar tånaglar och nagelband. Naglarna filas vid behov. I behandlingen ingår även en underbar peeling. Därefter får dina fötter en klassisk fotmassage med balsam. Vi avslutar med att lacka naglarna.

Lyxpedikyr med paraffinbehandling ca 90 min, dam 990 kr

Dina fötter får ett avkopplande varmt bad i väldoftande saltvatten. Sedan avlägsnar vi förhårdnader med skalpell, samt rensar tånaglar och nagelband. Naglarna filas vid behov. I behandlingen ingår även en underbar peeling, samt en mjukgörande paraffinbehandling. Därefter får dina fötter en klassisk fotmassage med balsam innan vi lägger på en skön och mjukgörande paraffinbehandling. Vi avslutar med att lacka naglarn med gellack

Exklusiv pedikyr ca 60 min, herr och dam utan nagellack 650 kr

Dina fötter får ett avkopplande varmt bad i väldoftande saltvatten. Sedan avlägsnar vi förhårdnader med skalpell, samt rensar tånaglar och nagelband. Naglarna filas vid behov. I behandlingen ingår även en underbar peeling. Därefter får dina fötter en klassisk fotmassage med balsam.

Lyxpedikyr med paraffinbehandling ca 90 min, herr 800 kr

Dina fötter får ett avkopplande varmt bad i väldoftande saltvatten. Sedan avlägsnar vi förhårdnader med skalpell, samt rensar tånaglar och nagelband. Naglarna filas vid behov. I behandlingen ingår även en underbar peeling, samt en mjukgörande paraffinbehandling. Därefter får dina fötter en klassisk fotmassage med balsam innan vi avslutar med en skön och mjukgörande paraffinbehandling.

Paraffinbehandling för fötter ca 40 min 400kr

Vi mjukar upp fötterna i ett varmt och väldoftande saltbad. Sedan masserar vi dina fötter med en peeling. Vi avslutar behandlingen med att applicera en fotmask och lägga fötterna i varm och mjukgörande paraffin.